♥Formy frost Form u nás na e-shopu i v kamenné prodejně Jablonci nad Nisou ♥
katalogové číslo: | 100010 |
cena bez DPH: | 343,75 Kč |
Hořká čokoláda od Barry Callebaut ve formě čokopeciček má bohatou kakaovou chuť, která je vyvážená jemnou chutí ovocných tónů. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu pralinek či zmrzlin. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 0,5kg
Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2307/551 |
Bílkoviny (g) | 5,1 |
Tuky (g) | 36,6 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 21,9 |
Sacharidy (g) | 45,8 |
Z toho cukry (g) | 43,1 |
Vláknina (g) | 8,1 |
Sůl (g) | 0,01 |