Chocosmart Bianco - bílá pružná čokoládová poleva - 200g

Chococream – Latte a cacao Hotový krém Krém k plnění po upečení. Jemná roztíratelná konzistence. Skvělá chuť a vysoká kvalita. Zaručená stálost chuti Vašeho výrobku. Snadné a rychlé použití. Hmotnost: 200g Použití: Náplně do cukrářských výrobků Ochucení krémů Variegato do zmrzliny
Zobrazit více
0 %
74 Kč
krab
vložit do košíku
Skladem
katalogové číslo: 460016
cena bez DPH:66,07 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuse
Recenze

Hmoty Chocosmart představují současný vrchol ve vývoji kvality a univerzálnosti jejich použití. Tyto hmoty se výborně hodí pro přípravu lesklých polev na dorty, pralinek, krájených dortů, sachr dortů, polomražených výrobků (semifreddo) apod. Dodávají těmto výrobkům vytříbenou a velmi jemnou chuť po tmavé, mléčné nebo bílé čokoládě. Dále se používají pro všechny typy polev neboť vykazují následující vlastnosti:


  • při krájení výrobků se poleva nerozlamuje,
  • lze k nim přidávat další příchutě, např. pomerančovou, kávovou, mentolovou a ochucovadla jako je např. turecký med, oříšková hmota, rum, koňak atd.,
  • uchovávají si své vlastnosti i při nízkých teplotách.

 

Hmoty Chocosmart připravené ve šlehačích výborně nahrazují běžné máslové krémy a krémy ganache, samozřejmě s možností přidat k nim další ochucovadla.

 

Způsob použití:

 

Glassature (lesklé polevy) :

Zahřejeme je ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě (400 - 500 W) na 32 - 35 °C, promícháme a přímo nalijeme na cukrářské výrobky určené k pokrytí. Pro dosažení stejnoměrného povrchu výrobky na příslušných mřížkách lehce protřepáváme, přičemž nepoužíváme stěrky. Pro částečné zakrytí lesklými polevami, výrobky jednotlivě namáčíme do rozpuštěné hmoty. Pro zvýraznění chuti hmoty Chocosmart přidáme k rozehřátému přípravku esenciální oleje nebo suroviny na olejové bázi (oříškovou nebo kávovou hmotu) a vše pečlivě promícháme.

Upozornění:

Nepoužívejte ochucovadla na vodní bázi.

Šlehané krémy :

Hmotu zpracováváme po dosažení pokojové teploty (20 - 22 °C). Po krátkou dobu ji šleháme ve šlehači zapnutém na střední rychlost až do zdvojnásobení objemu. Příliš dlouhé šlehání by z důvodu nadměrného zahřátí krému mohlo snížit jeho našlehaný objem. V případě, kdy potřebujeme cukrářský výrobek ochutit, přidáme k přípravku CHOCOSMART esenciální oleje nebo suroviny na olejové bázi (oříšková nebo kávová hmota) před zahájením šlehání.

Upozornění:

Nepoužívejte ochucovadla na vodní bázi.

Náplně :

Šlehané produkty získané z přípravku Chocosmart, používané v základním stavu nebo ochucené, lze použít jako vynikající a chuťově vytříbenou náplň do pralinek.

 

Při plnění můžeme použít Chocosmart bez šlehání tak, že ho zahřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě (400 - 500 W) na 32 - 34 °C.

Složení: rostlinný tuk (palmojádrový, kokosový, palmový), cukr, plnotučné sušené mléko, bílá čokoláda 10% (plnotučné sušené mléko, cukr, kakaové máslo), ostředěné sušené mléko, emulgátor E322 sójový lecitin, aroma

 

Nutriční hodnoty ve 100 g: 

energie 2487 kJ/598 kcal, tuky 42,5 g (z toho nasycené 29,1 g), sacharidy 45,6 g (z toho cukry 45,6 g), vláknina 0 g, bílkoviny 8,2 g, sůl 0,5 g

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuse
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Další kategorie


Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit.  Přečtěte si více


Pokud nesouhlasíte s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím se vším
Nastavit Cookies
NEsouhlasím