♥Formy frost Form u nás na e-shopu i v kamenné prodejně Jablonci nad Nisou ♥
katalogové číslo: | 110020 |
cena bez DPH: | 88,39 Kč |
Vysoce kvalitní bílá čokoládová pasta vhodná pro polévání a plnění výrobků.
⚪ CHOCOSMART Bianco (10 % bílá čokoláda)
Poleva: Stejný postup – zahřej na 32–35 °C, nalij, nechej ztuhnout.
Náplň / ganache: Lze plnit přímo při 22–24 °C, nebo mírně zahřát.
Krémy: Krátce prošlehej, dostaneš jemnější konzistenci vhodnou i do sáčku.
Ochucování: Přidávej pasty nebo olejová aromata (pistácie, ovoce, káva…). Nikdy ne vodné přísady.
Složení: rostlinný tuk (palmojádrový, kokosový, palmový), cukr, plnotučné sušené mléko, bílá čokoláda 10% (plnotučné sušené mléko, cukr, kakaové máslo), ostředěné sušené mléko, emulgátor E322 sójový lecitin, aroma
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Ganache / náplň:
Použijeme samotné nebo smíchejte s máslem/šlehačkou 1:1.
Před plněním nech při pokojové teplotě (20–22 °C), pro tekutější konzistenci lehce zahřej.
Zahřejeme je ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě (400 - 500 W) na 32 - 35 °C, promícháme a přímo nalijeme na cukrářské výrobky určené k pokrytí. Pro dosažení stejnoměrného povrchu výrobky na příslušných mřížkách lehce protřepáváme, přičemž nepoužíváme stěrky. Pro částečné zakrytí lesklými polevami, výrobky jednotlivě namáčíme do rozpuštěné hmoty. Pro zvýraznění chuti hmoty Chocosmart přidáme k rozehřátému přípravku esenciální oleje nebo suroviny na olejové bázi (oříškovou nebo kávovou hmotu) a vše pečlivě promícháme.
Upozornění:
Nepoužívejte ochucovadla na vodní bázi.
Šlehané krémy :
Hmotu zpracováváme po dosažení pokojové teploty (20 - 22 °C). Po krátkou dobu ji šleháme ve šlehači zapnutém na střední rychlost až do zdvojnásobení objemu. Příliš dlouhé šlehání by z důvodu nadměrného zahřátí krému mohlo snížit jeho našlehaný objem. V případě, kdy potřebujeme cukrářský výrobek ochutit, přidáme k přípravku CHOCOSMART esenciální oleje nebo suroviny na olejové bázi (oříšková nebo kávová hmota) před zahájením šlehání.
Upozornění:
Nepoužívejte ochucovadla na vodní bázi.
Náplně :
Šlehané produkty získané z přípravku Chocosmart, používané v základním stavu nebo ochucené, lze použít jako vynikající a chuťově vytříbenou náplň do pralinek.
Při plnění můžeme použít Chocosmart bez šlehání tak, že ho zahřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě (400 - 500 W) na 32 - 34 °C.
Hmotnost: 200g ( rozvažováno do plastového kelímku)