CHOCOSMART bílá - Ganache, krém,nápň - 200g

Jednoduché a snadné použití. Vynikající chuť hořké čokolády. Výrobek je ideální i jako poleva díky těmto vlastnostem: Při řezu nepraská a drží svůj tvar. Může být dále dochucena např. pomeranči, mátou, kávou, koňakem... Udržuje si svoje vlastnosti i při nízkých teplotách. Při vyšlehání v mixéru můžete Chocosmart použít jako náhradu za máslové krémy nebo ganáže.
Zobrazit více
0 %
99 Kč
krab
vložit do košíku
Skladem
katalogové číslo: 110020
cena bez DPH:88,39 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuse
Recenze

Vysoce kvalitní bílá čokoládová pasta vhodná pro polévání a plnění výrobků.

  • Jednoduché a snadné použití.
  • Vynikající chuť bílé čokolády.
  • Výrobek je ideální i jako poleva díky těmto vlastnostem:
  • Při řezu nepraská a drží svůj tvar.
  • Může být dále dochucena např. pomeranči, mátou, kávou, koňakem...
  • Udržuje si svoje vlastnosti i při nízkých teplotách.
  • Při vyšlehání v mixéru můžete Chocosmart použít jako náhradu za máslové krémy nebo ganáže.

⚪ CHOCOSMART Bianco (10 % bílá čokoláda)

Poleva: Stejný postup – zahřej na 32–35 °C, nalij, nechej ztuhnout.

Náplň / ganache: Lze plnit přímo při 22–24 °C, nebo mírně zahřát.

Krémy: Krátce prošlehej, dostaneš jemnější konzistenci vhodnou i do sáčku.

Ochucování: Přidávej pasty nebo olejová aromata (pistácie, ovoce, káva…). Nikdy ne vodné přísady.

 

 

Složení: rostlinný tuk (palmojádrový, kokosový, palmový), cukr, plnotučné sušené mléko, bílá čokoláda 10% (plnotučné sušené mléko, cukr, kakaové máslo), ostředěné sušené mléko, emulgátor E322 sójový lecitin, aroma

 

Nutriční hodnoty ve 100 g: 

  • energie 2487 kJ/598 kcal
  • tuky 42,5 g (z toho nasycené 29,1 g)
  • sacharidy 45,6 g (z toho cukry 45,6 g)
  • vláknina 0 g
  • bílkoviny 8,2 g
  • sůl 0,5 g

 

Způsob použití:

Ganache / náplň:

Použijeme samotné nebo smíchejte s máslem/šlehačkou 1:1.

Před plněním nech při pokojové teplotě (20–22 °C), pro tekutější konzistenci lehce zahřej.

 

Glassature (lesklé polevy) :

Zahřejeme je ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě (400 - 500 W) na 32 - 35 °C, promícháme a přímo nalijeme na cukrářské výrobky určené k pokrytí. Pro dosažení stejnoměrného povrchu výrobky na příslušných mřížkách lehce protřepáváme, přičemž nepoužíváme stěrky. Pro částečné zakrytí lesklými polevami, výrobky jednotlivě namáčíme do rozpuštěné hmoty. Pro zvýraznění chuti hmoty Chocosmart přidáme k rozehřátému přípravku esenciální oleje nebo suroviny na olejové bázi (oříškovou nebo kávovou hmotu) a vše pečlivě promícháme.

Upozornění:

Nepoužívejte ochucovadla na vodní bázi.

Šlehané krémy :

Hmotu zpracováváme po dosažení pokojové teploty (20 - 22 °C). Po krátkou dobu ji šleháme ve šlehači zapnutém na střední rychlost až do zdvojnásobení objemu. Příliš dlouhé šlehání by z důvodu nadměrného zahřátí krému mohlo snížit jeho našlehaný objem. V případě, kdy potřebujeme cukrářský výrobek ochutit, přidáme k přípravku CHOCOSMART esenciální oleje nebo suroviny na olejové bázi (oříšková nebo kávová hmota) před zahájením šlehání.

Upozornění:

Nepoužívejte ochucovadla na vodní bázi.

Náplně :

Šlehané produkty získané z přípravku Chocosmart, používané v základním stavu nebo ochucené, lze použít jako vynikající a chuťově vytříbenou náplň do pralinek.

Při plnění můžeme použít Chocosmart bez šlehání tak, že ho zahřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě (400 - 500 W) na 32 - 34 °C.

Hmotnost: 200g ( rozvažováno do plastového kelímku)

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuse
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit.  Přečtěte si více


Pokud nesouhlasíte s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím se vším
Nastavit Cookies
NEsouhlasím